Behandlingar

Massagen är mer djupgående och avslutas ofta med att spända muskler töjs ut.

En mjukare behandling som fokuserar på avkoppling och vila.

En kortare men effektiv massage som ger en härlig avslappning.

En smärtfri behandling med ett laserljus som hjälper kroppen att läka snabbare.

Massage trosa

Klassisk, behandlande massage

Plötsligt, rätt som det är så får vi ont. Ofta förstår vi inte varför och hoppas att det snart ska gå över. Men ibland gör det inte det och under tiden som vi går och har ont felbelastar vi och får kanske ont på fler ställen i kroppen.

Rätt behandling i tid och förståelse för  varför du har ont samt tips om vad du själv kan göra spelar stor roll för hur snabbt du kommer att bli bra igen.

Massagen är mer djupgående och avslutas ofta med att spända muskler töjs ut.

Även koppning med silikonkoppor kan ingå för en utrensande effekt genom ökad blodcirkulation och stimulering av lymfsystemet.

Jag kan också kombinera massagen med medicinsk laser – ca 15 min av behandlingstiden. Då tillkommer 150,- på nedanstående priser.

30 min          600 kr
45 min          700 kr
60 min          800 kr
90 min          1 050 kr

Avslappnande massage

Avkopplande helkroppsmassage som löser upp spänningar och ger en behaglig avslappning, stärker immunförsvaret och motverkar stress genom att behandlingen frisätter oxytocin, kroppens eget ”må-bra” hormon.

30 min          600 kr
45 min          700 kr
60 min          800 kr
90 min          1 050 kr

Avslappnande ansikts- och nackmassage

Det finns 24 muskler under huden i ansiktet och nästan oändligt många sätt att spänna dem. Jag rengör ansiktet och masserar sedan med en ansiktsolja anppassad för din hud. Rengöring och oljor kommer från Dr Sannas; 100% vegan och fria från parabener, mineraloljor, SLS och syntetiska ämnen. En massage där du behåller dina kläder på och kommer ned i en djup avslappning.

45 min          750 kr

Medicinsk laser

Lågeffektslaser – LLLT (LowLewelLaserTherapy) påverkar immunförsvaret, ämnesomsättning i cellerna och utsöndring av ämnen t.ex endorfiner och prostaglandiner som bl a påverkar smärttillstånd.

MLS (Multiwave Locked System), innebär att lasern arbetar med två våglängder (808 nm som har en anti-inflammatorisk och anti-ödemisk effekt samt 905 nm som dämpar smärta.

Behandlingen stimulerar på cellnivå och hjälper kroppen att läka snabbare.

För bästa effekt lägger vi upp en plan med 5 – 8 behandlingar à 30 min, där de tre första behandlingarna ges inom två veckor.

30 min          390 kr

Övrigt

Ingen massage

Ta inte massage om du har feber eller känner att du är på väg att bli sjuk.

Avbokning

Senast 24 timmar innan inbokad tid. Annars debiteras du behandlingen om jag inte kan hitta någon ersättare.

Välkommen att boka tid för massage eller medicinsk laserbehandling hos mig